Huisregels

Om het voor iedereen zo duidelijk, veilig en prettig mogelijk te maken hebben wij een aantal huisregels:

De 1e zwemles: Alleen bij de eerste zwemles van uw kind mag u de gehele les blijven kijken.

Brengen/halen: Wilt u i.v.m. de veiligheid van de kinderen en de rust tijdens de wisseling van de lessen uw kind pas minuten voor aanvang brengen en pas 5 minuten voor afloop van de les uw kind weer op komen halen. Wilt u uw kind voor de les nog even naar het toilet laten gaan en kort laten douchen?

De kleedkamers voor dames (2e) is voor vrouwelijke begeleiders en hun kinderen,

de heren kleedkamer (1e) voor mannelijke begeleiders met kinderen.

Nieuwsbrief: iedere maand versturen wij een nieuwsbrief aan al onze leden. Hierin worden de bijzonderheden vermeld zoals vrije dagen van het personeel, activiteiten, beschikbare lestijden etc.

Kijk-les: iedere 4 maanden is er een kijk-les, u kunt dan de hele les blijven om te zien wat de vorderingen van uw kind zijn. In de nieuwsbrief vermelden wij wanneer deze lessen zullen zijn.

Afmelden/ inhalen: U kunt, indien noodzakelijk, uw kind afmelden via de zwemscore. Inhaallessen worden alleen toegekend bij hoge uitzondering (langdurige ziekte/ medische noodzaak). In zo’n geval vragen wij u om een doktersverklaring/ briefje verwijzing specialist. We gaan dan samen met u kijken naar een passende oplossing.

De maandelijkse contributie wordt rond de 25e van iedere maand, voorafgaand geïncasseerd. Indien het lesgeld niet afgeschreven kon worden dient u zo spoedig mogelijk zelf zorg te dragen voor een correcte betaling. Zo voorkomt u onnodige administratieve kosten op een mogelijke herinnering.

Feestdagen: Tijdens de officiële feestdagen is het zwembad gesloten. Deze lessen worden niet ingehaald of vergoed.

Diplomazwemmen: Zodra u bericht heeft gehad dat uw kind kan afzwemmen voor het A of B-diploma horen wij graag z.s.m. of u wilt stoppen. Krijgen wij geen bericht dan wordt uw kind automatisch doorgezet naar het vervolgdiploma en gaat de betalingsverplichting door.

Opzeggen: U kunt maandelijks uw zwemabonnement opzeggen. Dit dient te gebeuren vóór de 20e van de maand. Zegt u na de 20e van de maand op, dan kunnen wij de incasso niet tijdig annuleren en kunt u pas de daaropvolgende maand stoppen.

Contact: voor vragen m.b.t. de financiële administratie en wijzigingen van lestijden kunt u contact opnemen met

Marjolein Ruis: tel 0644103123  mail: spettermarjolein@gmail.com

Voor overige vragen:

Anita van der Weide. tel: 0613184819

mail: spetterburdaard@gmail.com

Tijdens of na de lessen is het voor ons vaak erg lastig om iemand te woord te staan. Wij beantwoorden uw vragen graag via mail, telefonisch of tijdens de kijklessen.

Wij wensen u een uw kind een fijne, spetterende zwemtijd toe

 

 

Voor alle informatie over zwemlessen, aquasporten, banen, verhuur en recreatief zwemmen kunt u bellen, iedere werkdag tussen 13:00 en 17:00 uur  naar Anita, tel.nr. 06-131 848 19 of mail naar spetterburdaard@gmail.com

 

 

 

 

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.