Aquasporten Burdaard

Aquarobic

Een toegankelijke sport voor dames en heren vanaf 18 jaar, U maakt diverse loop,- zweef ,- en springbewegingen in borstdiep water op het tempo van sfeermakende muziek, specifieke oefeningen t.b.v. spierversterking en conditieverbetering.

Aquajoggen

Vergelijkbaar met Aquarobic, maar dan in diep water en met gebruik van een wetbelt, Voor dames en heren vanaf 18 jaar.

Aquavitaal 55+

Bewegen in het water op muziek voor dames en heren die de 55 gepasseerd zijn en met hun generatie wil sporten. De lessen zijn gericht op het versterken, onderhouden en verbeteren van de gezondheid. Na afloop is er het welverdiende bakkie.

Bewegingstherapeutisch zwemmen

Oefenprogramma voor mensen met lichamelijke klachten, zoals lage rugklachten, reuma, fybromyalgie, en overgewicht. Dit kan in een groepje, maar ook individueel.

Trimzwemmen voor de actieve 18+

Conditiezwemmen en krachttraining met o.a. techniekverbetering en ’t aanleren van keerpunten. Jaarlijks proberen we een aantal zwemtochten in buitenwater te maken.

Aquafietsen

Spinning(fietsen) in het water, waarbij je niet alleen je benen, buik en billen traint, maar ook je bovenlichaam en armen worden uitgedaagd, want het water is rondom. De muziek is een bepalende factor tijdens het aquafietsen.

Ook voor heren die het fietsen niet onbekend zijn.

Voor alle informatie over zwemlessen, aquasporten, banen, verhuur en recreatief zwemmen kunt u bellen naar Anita, tel.nr. 06-131 848 19 of mail naar spetterburdaard@gmail.com

Neem contact op

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.